Personal

Elisabet Andersson

Jag är född och uppvuxen i Småland men när jag som 18-åring kom till Malmö blev jag blixtförälskad. Jag kände genast att hit vill jag flytta. Sagt och gjort!

Jag är nu gift med Hans och stolt mamma till Anna och Ellen.
På fritiden tar jag gärna på mig löparskorna och beger mig till mitt älskade Ribban.

Gamla vackra hus, renovering och inredning ligger mig också varmt om hjärtat. Drömmen om en gammal Skånelänga på Österlen i behov av kärlek och restaurering gick i uppfyllelse 2018. Hela familjen och många vänner älskar att komma dit och ladda ny energi.

Min största inspiration får jag dock av alla möten med mina kunder på Elisabetkliniken, det är lika roligt idag som det var när jag startade 1987.

Kia Kokkinidou

Redan som tonåring brann jag för make up och hudvård. Under min uppväxt i idylliska Klippan älskade jag att få vara med och hålla kurser i make up.

Valet att bli hudterapeut var enkelt och jag tog sikte mot Beauty Therapist School i Stockholm. Efter utbildningen åkte jag till Grekland och fann mannen i mitt liv och strax kom även vår älskade son Miltos.

Efter flera år med egen salong längtade jag tillbaka till Sverige och när jag första gången kom in på Elisabetkliniken kändes det att jag hittat rätt, här skall jag stanna och jag har älskat varje dag på arbetet sedan 2018.

Fritiden tillbringar jag gärna med familj och vänner.