Kropp

Kroppsmassage

Klassisk avslappningsmassage med varm mandelolja. Anpassas efter dina behov. Spända leder och muskler får en behandling du sent ska glömma. Gör din kropp mjuk och ordentligt mättad på fukt och näring.
60/30 min
725/525 kr 

Kroppspeeling

Alla torra och förbrukade hudceller peelas bort. Efter dusch appliceras bodylotion eller om så önskas brun utan sol.
60 min
650 kr

Kroppsmassage och peeling i kombination

Kombinera båda ovanstående behandlingar till en komplett spabehandling. Massage och peeling tillsammans tillfredställer både kropp och sinne.
105 min
1 050 kr

Ryggbehandling

En härligt uppfräschande behandling för dig med oren hud på ryggen. Här ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, mask samt kräm. 
60 min
775 kr 

Diatermi

Borttagning av ytliga kärl, fibrom, vårtor mm. Vid behov samarbetar vi med hudläkare.
30 min
625 kr

Shellac Color

Vi jämnar till formen på dina naglar och lackar i valfri färg. Lacket härdas därefter under uv-ljus och håller sig sedan lika blankt och fint i minst 14 dagar.
45 min
500 kr

Shellac Refresh

Som ovan inkl borttagning av ditt gamla Shellac.
45 min
600 kr

Shellac borttagning

Enbart borttagning av ditt gamla Shellac
30 min
300 kr

Manikyr

En underbar behandling för händer och naglar. Vi anpassar behandlingen efter dina behov och lovar att du kommer gå härifrån med riktigt välvårdade händer. Rekommenderas som kur för nagelbitare. 
60 min
650 kr 

Spa-pedikyr

En härlig fotbehandling för dig med friska fötter. Vi börjar med fotbad, peeling och inpackning från knän till tår. Därefter tar vi bort förhårdnader, jämnar till nagelbanden, filar fötterna, klipper och lackar/polerar naglarna. Vi avslutar med en härlig fotmassage. 
75 min
750 kr 

Pedikyr

Som ovan men utan peeling, inpackning och lackning. 
60 min
650 kr