Ansikte

Nedanstående behandlingar utförs i något av våra behandlingsmärken.

Vi gästas regelbundet av Sisleys hudterapeut Jelena Zivanovic som utför Sisleys egen exklusiva ansiktsbehandling till ett värde av 1 395 kr.
Dessa behandlingar är kostnadsfria vid köp av tre produkter från Sisley i samband med Jelenas besök.
Kontakta oss för aktuella datum.

Ansiktsbehandlingar

Advanced ansiktsbehandling

En djuprengörande, komplett ansiktsbehandling med personligt anpassade produkter. Huden blir mjuk och smidig med ökad fukt och ny lyster. Inkluderar rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, mask, varma handdukar samt vårdande serum och kräm. När masken arbetar njuter du av en avslappnande arm- & handmassage.
105 min
975 kr 

Klassisk ansiktsbehandling

Som ovan men utan varma handdukar och arm- & handmassage. 
90 min
875 kr 

Express ansiktsbehandling

Som ovan men utan ånga och portömning eller utan massage. 
60 min
775 kr

Dr. Dennis Gross

Dr Gross Alpha Beta face peel

En unik peeling med 5 olika AHA- och BHA-syror som förbättrar hudens kondition, ger spänst, återfuktar, minimerar linjer, verkar porsammandragande, minskar hyperpigmentering, acne och rosacea, reglerar talgproduktionen, reparerar solskador samt dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen.
Passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller för maximalt resultat i kur om 5-6 behandlingar som utförs en gång/månad.
30 min
1 000 kr

Dr Gross Alpha Beta face peel & intense hyaluronic infusion

Som ovan inkl tillägg av en värmande inpackning med C-vitamin och hyaluronsyra som ger in intensiv återfuktning. Huden blir mjuk, slät och följsam med en fantastisk lyster.
45 min
1 100 kr