Navigera

Referenser

Jag har unnat mig lite lyx i vardagen sedan 1988 och fram till nu! Troligtvis tillhör jag de kunder som följt Elisabet och Elisabetkliniken från starten. Anledningen är enkel, omvårdnad i en stilla skön atmosfär med behandlingar som passar mina behov vid varje tillfälle, där till de mest fantastiska hudvårdsprodukter från Darphin, mitt absoluta favoritmärke. Jag kan varmt rekommendera dessa hudterapeuters professionella omhändertagande och stora kompetens.
Hälsningar Ylva


I tjugo år har jag varit kund hos Elisabetkliniken. Under dessa år har tanken på att byta aldrig föresvävat mig. Jag har gjort en mängd olika behandlingar och alla med samma goda resultat. För mig kännetecknas Elisabetkliniken av kompetens, atmosfär, stabilitet och trevligt bemötande. Elisabetkliniken håller verkligen måttet. Ett gemytligt yttre med ett gediget inre.
Katarina Nilfyr


Jag har under en längre tid genomgått epileringsbehandling på Elisabetkliniken och kan rekommendera detta ställe varmt. Inte bara har man en kompetens långt utöver det vanliga, utan personalen står för ett varmt och professionellt bemötande där man verkligen bryr sig fullt ut om kunden. Den mysiga och bekväma atmosfären i lokalerna gör också sitt för att man känner sig välkommen. Detta ställe på Regementsgatan 7 är en guldgruva som man gärna besöker om och om igen eftersom deras produkter är förstklassiga och att det hela tiden finns spännande nyheter.
Lisette Åkesson


Jag är mycket nöjd med Elisabetklinikens ansiktsbehandlingar. Har varit kund i flera år. Min hy brukar kännas som ny efter ett besök hos dem.
Nina, Kivik


Elisabetkliniken är en oas i Malmö stad. Vill du få förstaklassig service av mycket duktiga och tillmötesgående terapeuter i en mysig och avslappnade miljö är det hit du ska gå. Du kommer inte att ångra dig.
Med vänlig hälsning Anna Nilsson
  • sisley
  • clarins
  • new-logo2
  • nouba
   
 • Adress: Regementsgatan 7, 217 53 Malmö | Telefon: 040-23 44 18 | E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.